Moision Pientalot ry

Tulevia tapahtumia
MOISION JA YLI-MAARIAN PIENTALOT RY TIEDOTE 2018

Tervetuloa sääntömääräiseen kevätkokoukseen Moision koululle keskiviikkona 28.3. klo 18.00 alkaen. Käsitellään vielä yhdistyksen nimenmuutos.

Tilaisuudessa koulun rehtori Miia Autio kertoo alueen ajankohtaisesta koulutilanteesta.

Tilaisuudessa kahvitarjoilu ja pientä purtavaa.

Tervetuloa t. Moision ja Yli-Maarian johtokunta

Anneli Heiskanen, Harry Siivonen, Erkki Helimo, Katja Vaahtera, Marja-Leena Levänen, Markku Laitakari, Tuire Goman, Marie-Helene Lehti, Sami Elmroos, Jaakko Laaksonen, Erkki Välilä, Merja Näsänen www.moisionpientalot.net

Kevätkokouksen yhteydessä sinun on mahdollista liittyä paikalliseen omakotiyhdistykseemme. Jäsenmaksumme on vuonna 2018 yhteensä 12,50 e. Lisää tietoa yhdistyksestä löydät nettisivuiltamme www.moisionpientalot.net. Siellä on myös tietoa mm., miten hyödyt jäsenyydestä ja uudesta sähkösopimuksesta.SIPILÄNMÄEN KESÄTEATTERI 14.6.

Sipilänmäellä esitetään Kauppa-auto, musiikillinen komedia. Yhteislaulu alkaa puoli tuntia ennen esitystä. Lähtö n. klo 17.45, laulelmat klo 18.30 ja näytelmä alkaa klo 19.00. Ilmoita Tuirelle, tarvitaanko kuljetusta vai mennäänkö omilla autoilla. Teatterilipun hinta 20 e/jäsen ja ei-jäsenet 25 e. Ilmoittautuminen ja maksu 15.5. mennessä. Ilmoittautuminen mielellään iltaisin Tuire Goman 040 733 0829 tai lähetä tekstiviesti. Maksu Moision Pientalot ry:n tilille OP FI06 5710 6640 0021 65.

Mitä saadaan, kun otetaan yksi pyörillä kulkeva kauppaliike, maalainen maisema, eriparinen kauppiaspari, ulkoisia asiakkaita, sisäisiä haaveita sekä rehevää replikointia. Saadaan nostalginen aikamatka 70-luvun alkuun. Saadaan musiikinmakuinen muistimatka kohtauspaikalle, jossa mennyt ja tuleva ovat liki toisiaan. Saadaan parisuhteiden keitos ja tarinoiden pysäkki. Pölösen persoonat eivät elä harmaata keskiarvoelämää. Maailman muutos ja kumu kuuluu jo puheissa, vaikka kova arki pysyy pienemmissä ympyröissä. Yhden pysähdyksen periaate luo värikkäät puitteet – sukella sisään aikakauden sävelin.

MATKA UMPIMÄHKÄÄN 21.4.

Lähtö klo 8.30 Ortodoksisen kirkon luota. Aamupalaa nautimme klo 9.45. Varsinainen päiväruokailu on myöhemmin. Ilmoita mahdolliset ruoka-aineallergiat. Luvassa päivän aikaan elämyksiä ja yllätyksellisyyttä. Joissakin vierailupaikoissa on mahdollisuus ostosten tekoon. Paluu n. klo 20.00. Ilmoittautuminen jo 29.3.mennessä Anneli Heiskanen 050 5615343 tai heiskanen.anneli@gmail.com. Maksu 6.4. mennessä retkitili Fi07 1474 3500 2045 72. Hinta 65 e.MARIA YLIPÄÄ JA TANGO-ORKESTERI NAANTALIN MUSIIKKIJUHLILLA 8.6.

Maria Ylipää ja Tango-orkesteri Naantalin musiikkijuhlilla Kylpylän Ballroomissa perjantaina 8.6. klo 21.30. Ohjelmaan on tulossa ainakin argentiinalaisia tangoja. Lavalle nousee upea sopraano Maria Ylipää ja mainio tango-orkesteri, jossa soittavat Marzi Nyman, kitara, Jaakko Kuusisto, viulu ja kosketinsoittimet. Niko Kumpuvaara, harmonikka ja Ville Herrala, Basso. Hinta 37 e. Ilmoittautuminen 9.4. mennessä Anneli Heiskanen ja maksu 4.5. mennessä samoin kuin umpimähkän matkan kohdalla.KAKSI PUUTA 30.6.

Kesällä 2018 Juha Tapion hitit Hämeenlinnan uudessa kesäteatterissa. Esitys kestää n. 2t ja 10 min sisältäen väliajan. Lähtö on klo 11.30 Ortodoksisen kirkon edestä. Forssan autokeitaalla pysähdys ja jokainen ruokailee omalla kustannuksella. Näytelmä alkaa klo 16.00 ja kotona olemme takaisin n. klo 20.00. Ilmoittautuminen 30.4 mennessä Anneli Heiskanen ja maksu 4.5. mennessä samoin kuin umpimähkän matkan kohdalla. Matkan hinta 55 e.

Näemme romanttisen musiikkikomedian Kaksi puuta. Se on tarina rakkaudesta, intohimosta ja jääräpäisyydestä. Ja siitä mitä tapahtuu, kun tunteiden tuuli puhaltaa kaiken uusiksi. Miten reagoi nainen, joka saa naapurikseen väärän miehen, joka paljastuukin oikeaksi? Mitä tekee mies, joka pakoilee rakkautta ja löytääkin sen edestään? Kaksi puuta on hersyvän hauska ja häpeämättmän romanttinen komedia.TULOSSA OLEVIA TAPAHTUMIA

Pöytyän kesäteatterissa Pikatie-yönäytös elokuussa perjantaina 3.8. Lähtö on klo 19.30 ja näytelmä alkaa klo 21.00. Voit jo nyt varata paikkasi teatterimatkalle Tuire Gomanilta. Katso yhteystiedot Sipilänmäen kesäteatterin kohdalta.

Myös muita tapahtumia on suunnitteilla. Niistä lisää tietoa seuraavassa tiedotteessa.

Back to category overview   Back to news overview
Older News
Newer News